En dag fuld af engle

Engle er ikke forbeholdt julemåneden, men kan sagtens dukke op under højere temperaturer. Det er søndag den 11. september 2016 et godt eksempel på, for den dag er fuld af engle.

Dagen begynder kl. 10.00 med et engleværksted for store og små. Til jul skal Vindinge Kirke pyntes med engle, og det er dem, der allerede nu skal produceres i konfirmandstuen ved Vindinge Præstegård, Bøjdenvej 116.

Kl. 12.00 er der frokost, der vistnok ikke har det store med engle at gøre, men de kommer til gengæld på banen igen, når retrætepræst Kirsten Mørch-Nielsen kl. 13.00 holder foredraget Engle i lys om engle bag døden og engle i livet.

Kirsten Mørch-Nielsen fik i forbindelse med en operation hjertestop og var død i 11 minutter. Under hjertestoppet oplevede hun en række skønne og ubegribelige ting, blandt andet at møde engle og tale med Jesus. Meget af dette deler hun gerne med tilhørerne. Hun fortæller desuden om de afdøde, hun så, mens hun svævede mellem liv og død – og også om at se sig selv lidt fra oven.

Man kan nøjes med at være med til enten engleværksted, frokost eller foredrag, men man er også velkommen til at deltage hele dagen. Og hvis man vil have det hele med, er der endda aftengudstjeneste nogle timer senere. Det er kl. 19.00 i Vindinge Kirke og kl. 20.00 i Kullerup Kirke.

Engle

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer, Foredrag, Gudstjenester og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s