Jacob Holdt til sommermøde

Søndag den 15. maj 2016 er det pinse, også i Vindinge-Kullerup Pastorat, hvor højtiden fejres med gudstjeneste både i Kullerup Kirke kl. 9.15 og i Vindinge Kirke kl. 10.30.

Dagen efter, 2. pinsedag, er det tid for det årlige sommermøde i Vindinge Præstegård, der i år er med forfatteren og foredragsholderen Jacob Holdt. Han har talt for fyldte amerikanske universitetsauditorier og kommer nu til Vindinge, hvor han efter den fælles gudstjeneste kl. 14.00 i Vindinge Kirke vil fortælle om at sige ja.

Foredraget handler om, hvordan Jacob Holdt gennem sit liv har integreret sig med de sorte i USA’s voldelige ghettoer, siden med de mest voldelige elementer i verdens farligste slumkvarterer i Sydafrika og Haiti, med bøsser og lesbiske, hjemløse, flygtninge, nazister og Ku Klux Klan og endog massemordere i USA.

Langsomt drejes fokus over på vores hjemlige verden, hvor Jacob Holdt viser, hvordan han har integreret sig med både muslimer og DF’ere. Det hele er humoristisk fortalt med billeder, og der er kaffe til.

God pinse og vel mødt til alle!

Jacob Holdt

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer, Foredrag, Gudstjenester og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s