Leg med teksten

Du kan ikke tjene både Gud og mammon … men vær ikke bekymrede – lev blot som himlens fugle. Rejs dig og tag din båre – dine synder er dig forladt! Og vær så frimodig … for din tro har frelst dig. Tre søndages prædiketekster kogt ned til ganske få sætninger.

Sådan kan man lege lidt med Bibelens tekster. Dybest set er det, hvad præsten gør hver søndag. Læser dem, vender og drejer og undersøger dem for at finde frem til budskabet og efterfølgende formidle det videre til alle interesserede i kirken anno 2015.

Vindinge-Kullerup Pastorat indbyder dig til at være med, når der er prædikenværksted tre gange i efteråret.

Prædikenværkstedet er stedet, hvor der bliver vendt op og ned på tingene. Her er det ikke præsten, der skal lege med teksten, men alle, der plejer at sidde på kirkebænken og lytte. Der skal læses og snakkes om, hvad det egentlig er, Bibelen vil med sine tekster – set derfra, hvor vi står i livet.

Første gang er onsdag den 9. september 2015. Det er kl. 19.00 i konfirmandstuen ved Vindinge Kirke. Værkstedet er åbent for alle – ingen tilmelding. Vi begynder med en kop kaffe og slutter kl. 21.00.

Luther prædiker

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Voksenundervisning og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s