Sommermøde med Naser Khader

Det traditionelle sommermøde i Vindinge-Kullerup Pastorat falder i år sammen med pinsen. Ikke med selve pinsedag, søndag den 8. juni 2014, hvor der er gudstjeneste i Kullerup Kirke kl. 9.15 og i Vindinge Kirke kl. 10.30. Men med 2. pinsedag, som i år falder mandag den 9. juni.

Til sommermødet bliver der mulighed for at høre en af de senere års mest toneangivende og betydningsfulde debattører – og høre ham både i og uden for kirkerummet.

Menighedsrådene i Vindinge og Kullerup har nemlig inviteret politikeren og forfatteren Naser Khader til at tale ved sommermødet, der begynder kl. 14.00 med en kort gudstjeneste, hvor Naser Khader skal prædike.

Menighedsrådene har bedt Naser Khader tale i kirken, fordi han med sin baggrund i islam og sin erklærede interesse for det kristne univers er en spændende stemme i den løbende samtale om den plads, som tro og religion skal have i det moderne samfund. Naser Khader betegner sig selv som kulturkristen og står bag en række bøger om tro og religion.

Efter gudstjenesten, hvor Salmetrio sørger for musikken med guitar, bas og saxofon, fortsætter sommermødet i præstegårdens have, hvor der er kage- og kaffebord. Her vil Naser Khader holde et foredrag med titlen Sådansk – om at høre til den danske stamme. I tilfælde af dårligt vejr bliver vi indendørs.

Alle er velkomne!

Naser Khader

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer, Foredrag, Gudstjenester, Musik og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s