Fingrene i bolledejen

Fra efteråret og frem har konfirmandhuset ved Vindinge Præstegård lagt rum til en række aftener, hvor deltagerne har fået næring for krop og ånd under overskriften kost og kristendom.

Torsdag den 20. marts 2014 er det sidste gang – og temaet er ikke et hvilket som helst. Det skal nemlig handle om brød, og både nye og tidligere deltagere er velkomne.

Brød er et af de helt centrale billeder i kristendommen og samtidig noget, der gennem årtusinderne har udgjort en vigtig bestanddel af menneskets daglige ernæring.

Denne aften kan du selv få fingrene i bolledejen. Efter en kort andagt i Vindinge Kirke vil kostvejlederne Anja Kjeldgaard og Hanne Bjergskov fortælle om, hvad brød er og kan, og herefter vil en erfaren brødbager videregive nogle af de hemmeligheder, der ligger i fingerspidserne.

Du får mulighed for at se, hvor klistret en god brøddej egentlig skal være, og hvor længe den skal æltes – og du vil se og ikke mindst smage, hvor fantastisk resultatet kan blive, efterhånden som duften af nybagt brød breder sig i konfirmandhuset.

Aftenen, der er arrangeret af Vindinge-Kullerup Pastorat i samarbejde med KostKonsulenten, begynder kl. 19, og det er gratis at deltage.

Der bages brød

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer, Foredrag, Gudstjenester og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s