Du bliver, hvad du spiser

Mennesket lever ikke af ånd alene, lyder et gammelt ordsprog. På den anden side vil de færreste af os undvære en eller anden åndelig dimension i tilværelsen. Der er brug for både ånd og mad!

Det er ud fra den grundsætning, at Vindinge-Kullerup Pastorat i samarbejde med KostKonsulenten inviterer til andagt og foredrag i Vindinge Kirke torsdag den 12. september 2013 kl. 19.

Overskriften er næstekærlighed, omsorg og fællesskab, og efter en kort andagt i kirken med sognepræst Kristina Løvenstrøm som liturg holder kostvejlederne Anja Kjeldgaard og Hanne Bjergskov foredrag i konfirmandhuset om kostrådene med basisviden om de anbefalede retningslinjer.

“Vi vil give dig mulighed for at komme i kirke, nære din sjæl med gode ord og salmesang, for derefter at gå i konfirmandhuset og høre de to kostkonsulenter fortælle om det, der gør kroppen godt,” fortæller Kristina Løvenstrøm.

Aftenens program er første del af et nyt projekt, som hedder Faith and Food eller – på dansk – Tro og mad. I efteråret 2013 og foråret 2014 vil præster og kostvejledere komme godt rundt i åndens og kostens verden og prøve at få det hele til at gå op i en helhed.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang.

Æbler i Vindinge

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer, Foredrag, Gudstjenester og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s