Riv kirken ned?

Skal vi bare rive de tomme kirker ned? Eller skal vi kæmpe for dem – fordi det er vigtigt, kirken er lige ved siden af os, når vi har brug for den? Og hvordan gør vi så?

Poul Joachim Stender, der selv er sognepræst i Kirke Saaby og Kisserup på Midtsjælland, stiller de kontroversielle spørgsmål og kommer med sine bud på svar i foredraget ”Folkekirken er ikke det værste, man har …” i Skalkendrup Præstegård torsdag den
26. april kl. 19.

Det har aldrig været kedeligt at høre på Poul Joachim Stender, når han taler om folkekirken, madlavning og sex – gerne blandet sammen i en stor cocktail! Denne aften er hans provokerende og nyskabende tanker oplæg til en debat om, hvordan vi tackler udfordringerne her på egnen. Du kan høre om, hvad vi gør i vores kirker – og så vil vi gerne spørge dig, hvad du kan bruge din kirke til …

I samarbejde med Aunslev-Bovense Pastorat inviterer vi til en spændende aften for sognebørn i Vindinge og Kullerup, Aunslev og Bovense i anledning af, at det er i år, vi skal vælge medlemmer til menighedsrådene rundt om i landet, også i Kullerup Sogn.

Arrangementet foregår i Skalkendrup Præstegård, Skalkendrupvej 2, og du er meget velkommen til at bruge kirkebilen. Vel mødt!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer, Foredrag og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s