Tre måneders afrikansk virkelighed

Drømmer du om at lægge iPhonen fra dig et øjeblik, smøge ærmerne op og prøve noget virkeligt? To unge piger, Amalie Schousboe og Sissel Slumstrup, tog imod udfordringen og blev sendt til Tanzania i Østafrika på en spændende rejse, som Vindinge Menighedsråd har været med til at støtte.

Amalie Schousboe og Sissel Slumstrup boede og arbejdede i tre måneder for den lutherske kirke i Karagwe. Nu er de vendt hjem til Danmark og kommer til Vindinge for at fortælle os om turen og livet dernede.

De vil fortælle om et kirkeligt liv, der udformer sig på en noget anderledes måde end i Danmark, og om deres undervisning på skolen Lukajanga. Men der blev også tid til en safaritur og mange andre oplevelser, som Amalie Schousboe og Sissel Slumstrup vil fortælle om.

De gode historier bliver ledsaget af billeder, som pigerne har taget på rejsen. Kom og hør om indtryk og oplevelser på en rejse ud i den store, vide verden. Det er torsdag den
15. marts 2012 kl. 19.00 i konfirmandhuset ved Vindinge Kirke, og alle er velkomne.

Læs mere om Amalie Schousboes og Sissel Slumstrups rejse til Tanzania. Rejsen er arrangeret af Stiftsudvalget for Mission.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer, Foredrag og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s